Referenties

Hier vindt u een aantal tevreden klanten van Vloer Offerte aan Huis.

Familie van der Horst

"We waren toe aan een nieuwe vloer en kwamen Vloer Offerte aan Huis tegen op het internet. Toen hebben wij een afspraak gemaakt. De volgende dag was er al een vloeradviseur van Vloer Offerte aan Huis met een compleet assortiment vloeren. De adviseur was een jongeman die erg aardig was en precies wist waar hij over sprak, een vakman dus. We hebben nog steeds veel plezier van de vloer."

Familie Jonker

"Via een klant van Vloer Offerte aan Huis kwam ik op de website van Vloer Offerte aan Huis. Na mijn aanvraag kwam er een adviseur met alle PVC vloeren stalen. Door de grote stalen kon ik eenvoudig een mooie kleur uitzoeken die bij mijn meubels paste. En ze konden de vloer snel leveren en leggen. Bedankt! Met vriendelijke groet Fam. Jonker."

Familie Aalbers

"We kwamen de firma Vloer Offerte aan Huis op een beurs tegen. Het concept sprak ons direct aan en we hebben dan ook snel een afspraak met de adviseur gemaakt. Wij hebben heel relaxed in ons eigen huis alle stalen bekeken en onze keus is op een mooie verouderde en gerookte eikenhouten vloer gevallen. De vloer is vervolgens zeer vakkundig en op korte termijn gelegd. We waren zeer tevreden over de service, zelfs het verplaatsen van de meubels was bespreekbaar en is door Vloer Offerte aan Huis uitgevoerd. Wij hebben Vloer Offerte aan Huis inmiddels al bij diverse mensen aanbevolen."

Familie Steeneken

"Wij zochten een laminaatvloer met brede en lange plank. Vloer Offerte aan Huis kon ons hierin een hele mooie collectie tonen. Ik vond het ideaal dat ik de deur niet uit hoefde en de adviseur op een zaterdag langs kwam met de stalen. Ik kon direct zien of de gekozen kleur bij mijn meubilair paste. En de prijs was ook nog een zeer scherp! Bedankt Vloer Offerte aan Huis! Ideaal!"

SHOWROOM BIJ U THUIS?

Wilt u graag een scherpe prijsopgaaf voor uw nieuwe vloer?

BEL en maak een bezoekafspraak:

06 - 21 18 42 21

Of vul het formulier in waarna wij contact met u opnemen!

gewoon de goedkoopste!

Aanbiedingen

HOUTEN VLOER

gratis gelegd, Inclusief ondervloer en plinten

vanaf € 39,00 m2

EIKEN LAMELPARKET

Gratis gelegd, inclusief ondervloer en plinten

vanaf € 45,00 m2

TAPIJT

In moderne Kleurstellingen

vanaf € 12,50 m2

EIKEN LAMELPARKET

per m2 € 59,00

Gratis gelegd incl. ondervloer.

PVC VLOER

per m2 € 44,00

Compleet gelegd.

LAMINAAT

per m2 € 22,00

Compleet gelegd.

logo
banner